Norge - lørdag den 22. maj 2010


Alex's fødselsdagsfest

Tilbage

Så kom den store dag. Pinselørdag og dermed den dag, vi havde besluttet at fejre fødselsdagen. Vejret viste sig atter fra bedste side. Et par hold tog på tur i bil, for at se området. En del blev tilbage og slappede af ved hytten og en stor gruppe gik en tur ned til Nissedal downtown. Jeg skylder at sige, at der kun er 2-3 butikker i Nissedal, der vel mest kan kaldes en lille landsby efter danske forhold.

Eftermiddagen gik faktisk på samme måde som fredagens. En god portion afslapning, solbadning, eftermiddagslur og nogle aktive, der spillede og hyggede sig på den måde. Vi nærmede os aftenens fest og jeg blev forment adgang til hytten, så jeg måtte gå hvileløst rundt udenfor. Først da der skulle rigges noget musik til indenfor, fik jeg lov at komme ind?

Der var dækket et flot bord op i spisesalen. Marie havde virkelig forberedt sig og hun havde en del hemmeligheder i ærmet i løbet af turen.

Vores bestilte thaimad ankom meget præcist og så var det bare om at komme til bords. Vi havde ikke lavet nogen bordplan, og det var lidt synd for Gitte og Hans, for de kom til at sidde alene ved bordet med de unge mennesker. Det varede dog ikke længe før de sidste 3 gæster dukkede op. Jytte og Jan fra Mårslet havde Vibe med sig og vi var godt igang med at spise, da de ankom.

Maden havde været en stor succes. Så stor, at halvdelen af retterne allerede var udsolgt, da de sidst ankomne gæster skulle til fadene. Det var der ikke så meget at gøre ved. Heldigvis var der nok af de sidste 2 retter. I det hele taget var maden en succes. Det var mit indtryk, at alle havde været tilfredse med menuen. Maden var blevet leveret i beholdere, der blev holdt varme, så alt var bare i orden fra Subb In.

Den eneste ulempe ved at få maden som buffet var, at folk var færdige med at spise meget hurtigt. Snart var jeg igang med at pakke mine gaver ud. Det var jo et ordentlig gilde. Marie inviterede mig til Edinburgh til tatoo. Det glædede jeg mig meget til.

Da alle var mætte, trak vi atter udenfor og snart var en meget stor del af gæsterne båset i et lille område foran hyttens indgangsdøre. Her var tag over hovedet. Når solen var væk, blev der nemlig hurtigt koldt. Senere trak vi indendørs, for at få en kop varm kaffe. Resten af aftenen gik med almindelig hygge og smalltalk.

Alt i alt havde det været en dag helt i den ånd, Marie og jeg havde ønsket det. Det var meget afslappende og det var mit indtryk, at alle nød det uformelle setup.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12